familiebedrijf
sinds 2005

"We behandelen de mensen zoals we zelf behandeld willen worden." — Johan Verhaeghe, oprichter

onze merken

Stehr Baumaschinen (Duitsland)
Naast het leveren van bodemfreesmachines voor verschillende pk-klassen van tractoren, blijft de verdeling van hun verdichtingswielen nog steeds 1 van de pijlers van ons bedrijf.

MDM Industries (Ciney, België)
Verhaeghe Products ging een partnership aan met MDM voor fabricatie van getrokken bindmiddel strooiers. Strooiers met enkele of dubbele as, en opbouw voor vrachtwagens (dumper, 6×6,…) behoren tot de mogelijkheden.

GOMUTEC (Ieper, België)
Sedert 2016 behoort ook de firma GOMUTEC tot het pallet leveranciers. GOMUTEC verzorgt de strooieropbouw op speciale rupsdumper onderstellen.

PTH (Oostenrijk)
PTH Products onderhoudt talloze bergwegen in Oostenrijk en heeft jaren ervaring met het verwerken van graniet en andere gesteenten in de bergen rondom hun skigebieden. Kilvers, nivelleuses en steenfrees machines kennen geen geheimen voor hen.

TMC CANCELA (Spanje)
Deze firma construeert bosklepelmachines en heeft een compleet gamma voor op landbouw georiënteerde toepassingen.

SAMI (Italië)
Om bindmiddelen te stockeren en doseren op de werven werd, in samenwerking met het Italiaanse bedrijf SAMI, een horizontale silo op punt gezet. Die silo’s kunnen nu bijvoorbeeld kalk doseren in een zeefmachine. Maar de verschillende toepassingen van de horizontale silo zijn legio. Zo vinden ze ook afzet bij onder andere chapebedrijven en mobiele betoncentrales. Horizontaal of vertikaal, Verhaeghe Products kan het allemaal.

Het begin

Verhaeghe Products werd in 2005 opgericht door Johan Verhaeghe, die in dat jaar exclusief invoerder van het STEHR verdichtingswiel uit Duitsland werd.

Johan begon zijn loopbaan als aannemer met een bedrijf gespecialiseerd in water- en grondwerken. Als wegenbouwer herkende hij door zijn jarenlange ervaring snel de opduikende problemen bij complexe projecten. Het gebruik van het verdichtingswiel deed werven verder draaien die vroeger, door te natte aanvul grond, stil vielen. De verdeling van het STEHR verdichtingswiel is nog steeds één van de pijlers van Verhaeghe Products.

Groei

Johan Verhaeghe herkende veelvoorkomende problemen en vond produkten om die op te lossen. Dit vormde de basis van de groei van het bedrijf.

De volgende pijler bestond uit bodemstabiliseringstechnieken. Er werd een partnership aangegaan met MDM Industries uit Ciney voor fabricatie van getrokken bindmiddelstrooiers, die het probleem van natte klei- en leemgronden bij het verdichten oplossen.
Voor gronden vermengd met stenen werd een coöperatie met PTH gezocht, een Oostenrijkse firma met ruime ervaring bij het verwerken van gesteenten in de bergen.

Daarna volgde de houtsector (met producten van TMC Cancela) en landbouw.

Opvolging

Na het vroege overlijden van Johan Verhaeghe in 2012,  zette zijn echtgenote het bedrijf verder. Steven Vandewalle (partner van Johan’s dochter Barbara) nam de logistiek in handen en Joke Devooght de administratie. Nick Baele leidt het team mecaniciens die de technische ondersteuning verzorgen.

Ondertussen telt het bedrijf een zevental medewerkers.

Vanaf 1 april 2021 verandert de bestuursvorm naar een vennootschap. Verhaeghe Products BV is een feit. De vennootschap wordt bestuurd door Steven Vandewalle.

Binnen- en buitenland

Vandaag de dag is zo’n 70% van de afnemers Belgisch. 20% wordt geëxporteerd naar Frankrijk en een kleine 10% naar andere buurlanden. Daarnaast werd onder andere geëxporteerd naar Thailand, Martinique, Ivoorkust, Guadeloupe, Kirgistan, Moldavië en Egypte.

waarom kiezen voor ons?

Persoonlijk contact

We hechten groot belang aan persoonlijk contact met al onze klanten. Dat helpt ons om u beter te begrijpen en beter te kunnen helpen.

grote know-how

Jarenlange ervaring zorgen voor een grote kennis in het vakgebied. Hierdoor kunnen we u beter informeren zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

onze specialiteit: meedenken

Ligt de oplossing niet direct voor de hand? Kennis en ervaring zorgen dat we out of the box kunnen denken, en vaak onverwachte oplossingen kunnen vinden.

integriteit

Als we voor uw probleem geen oplossing hebben, dan melden we dat ook. Want als we u niet verder kunnen helpen, dan draaien we er niet om heen.

snel schakelen

Onze bedrijfsstructuur laat toe om snel te schakelen en onze klanten vlot te bedienen. Machines op voorraad kunnen snel geleverd worden.

gesmeerde service

Zowel voor als tijdens het aankoopproces. En heeft u na aankoop vragen of een probleem, dan zijn wij er ook om u te helpen.

This site is registered on wpml.org as a development site.