13/01/2023

Nieuw bij TMC Cancela: THI-075

TMC Cancela voegt een nieuw type mulchfrees toe aan hun gamma. De THI-075 is specifiek ontwikkeld voor gebruik aan mini-gravers met een eigen gewicht tussen 2 en 5 ton.

Met de TMC Cancela THI-075 kan gewerkt worden, daar waar grote frezen niet kunnen komen, zoals bijvoorbeeld stadstuinen of ingesloten percelen. De THI-075 heeft een werkbreedte van 75cm. De hydraulisch aangedreven mulchfrees is uitgerust met V-vormige hamers die takken en struikgewas of opslag tot maximaal 6cm dikte kunnen verkleinen. Indien de hamers versleten zijn kunnen ze gedraaid worden. Zo wordt de standtijd van de hamers verdubbeld. De tegenslaglijsten  zijn in de frees vastgezet met bouten en kunnen gemakkelijk verwisseld worden. Door de hydraulische aandrijving wordt onderhoud tot een minimum beperkt. Het robuuste en compacte design van de mulchfrees zorgt voor stabiele werkomstandigheden, terwijl de krachtige rotor uiterst efficiënt hout en struikgewas verkleind.

Met de TMC Cancela THI-075 worden freeswerken nu ook mogelijk voor (kleinere) tuinaanleggers die zich richten op stads- of kleinere tuinen met beperkte toegang. De machine is ook ideaal voor opname in de catalogus van verhuurbedrijven.

This site is registered on wpml.org as a development site.